Μαρμελάδα Αρώνια με Φραγκόσυκο

Μαρμελάδα Αρώνια με Φραγκόσυκο

Μαρμελάδα superfood έκπληξη, με τα αρώματα και τις γεύσεις, από το φραγκόσυκο και την αρώνια να μένουν ανεξίτηλες στον ουρανίσκο .

Το φραγκόσυκο περιέχει ελάχιστα λιπαρά, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πρωτεΐνες ενισχύοντας τον οργανισμό ενάντια στην καθημερινή καταπόνηση.

Αποτελεί σημαντική πηγή φυτικών ινών και πολύ καλή πηγή βιταμίνης C, μαγνησίου, ασβεστίου και καλίου. Περιέχει 17 αμινοξέα, εκ των οποίων τα 8 είναι απολύτως απαραίτητα για τον οργανισμό και λαμβάνονται μόνο από την τροφή.

Η μαρμελάδα που μπαίνει στο πρωινό τραπέζι, στις κρέπες και το παγωτό,  απογειώνει τη γεύση στο γιαούρτι και συνοδεύει τα κρύα πιάτα τυριών παρέα με ένα καλό κρασί.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans
  • Παράγεται στην Ελλάδα

Θα βρείτε τα προϊόντα Olympic Terra Superfoods σε επιλεγμένα καταστήματα super markets και delicatessen, κάβες ποτών και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη νησιωτική Ελλάδα καθώς και σε boutiques 5* ξενοδοχείων και gift shops αρχαιολογικών χώρων της περιφέρειας. 

Τα προϊόντα Olympic Terra Superfoods μπορείτε να τα γευτείτε και στο μενού επιλεγμένων ξενοδοχείων και εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Συνταγές.