06 Ιαν

Μία εναλλακτική πρόταση για τα χριστουγεννιάτικα δώρα

Οι πιο ωραίες εκπλήξεις λένε, είναι αυτές που ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις. Κάτι που είναι αλήθεια και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα, όταν ένα δώρο μπορεί να δώσει χαρά σε περισσότερους από αυτούς που το δέχονται

Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς να βρεις πολύ εύκολα κάτι διαφορετικό για δώρο και το “κάτι διαφορετικό”, κάνει την πραγματική διαφορά. Μια πρωτότυπη γευστική ιδέα έρχεται από την Olympic Terra Superfoods με τους πιο γευστικούς θησαυρούς της φύσης, προσπαθώντας να μυήσει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο των Superfoods αλλά και σε μια εναλλακτική πρόταση με τα πιο γευστικά δώρα των εορτών.

Η Olympic Terra Superfoods με μια Premium – Luxury θήκη δώρου, αποτελεί την ιδανική εναλλακτική πρόταση για τα δώρα σας με μια σειρά Natural Products – Healthy Superfoods, προβάλλοντας με σεβασμό τη διαφορετικότητα της επιλογής .

Και όπως αναφέρει η Maya Aggelou, αφροαμερικανίδα συγγραφέας, ακτιβίστρια, πανεπιστημιακή και στέλεχος της Αμερικανικής Κίνησης για τα πολιτικά δικαιώματα σε ένα από τα διαγγέλματα της τη δεκαετία του 50 … «Οι άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πώς τους έκανες να αισθανθούν…»

Οι υπερτροφές (superfoods στην αγγλική ορολογία) είναι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά και θεραπευτικά συστατικά, παρέχουν πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό, ενεργοποιούν το μεταβολισμό χαρίζοντας ταυτόχρονα ευεξία, ενέργεια και αντοχή για να αντεπεξέλθουμε στη γεμάτη απαιτήσεις σύγχρονη καθημερινότητά μας.

Όλα τα προϊόντα της Olympic Terra Superfoods παράγονται σε σύγχρονα πιστοποιημένα εργαστήρια μέσα από καινοτόμες μεθόδους επεξεργασίας εφαρμόζοντας τα πλέον αυστηρά διεθνή πρωτόκολλα παρασκευής τροφίμων, σύμφωνα με την τελευταία Ευρωπαϊκή Οδηγία Novel Food, επιτρέποντας να διατηρούνται ακέραια όλα τα οργανοληπτικά στοιχεία που υπάρχουν στις βιολογικές πρώτες ύλες των φρούτων, των λαχανικών και των καρπών που περιέχουν.

Η σειρά των προϊόντων της Olympic Terra Superfoods αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής και στάση ζωής αναζητώντας τροφές φυτικής προέλευσης από την κατηγορία των Vegetarian, των Vegans και των Gluten Free.

Η Olympic Terra Superfoods δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια σειρά από φυσικές υπετροφές υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, βάζοντας στην καθημερινή διατροφή προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από πρώτες ύλες Ελληνικής ταυτότητας, με Μεσογειακό χαρακτήρα.
Τα προϊόντα της Olympic Terra Superfoods ξεχωρίζουν σε επιλεγμένα καταστήματα  τόσο για το ιδιαίτερο packaging, όσο και για τα μοναδικά γευστικά τους χαρακτηριστικά, αλλά και για τον υγιεινό τους προσανατολισμό.

Δώσε γεύσεις και αρώματα στα χριστουγεννιάτικα δώρα σου!

Πηγή: 

marieclaire.gr